Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Felsteg" by Maria Adolfsson " eBook PDF Kindle ePub Free

Felsteg

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Felsteg
  • Author : Maria Adolfsson
  • Release Date : January 08, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2449 KB

Description

Felsteg ÃĪr den fÃķrsta delen i den suggestiva deckarserien Doggerland. Det ÃĪr morgonen efter oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. En kvinna vaknar bakfull pÃĨ ett hotellrum, i sÃĪllskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjÃĪlslagen i sitt kÃķk. KriminalinspektÃķr Karen Eiken Hornby fÃĨr i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlÃĪttas av att hennes arrogante chef varit gift med offret.

Kanske bÃķrjade allt redan i det mÃĪrkliga kollektivet pÃĨ sjuttiotalet. Kanske med ett telefonsamtal i vÃĨras. Kanske finns sanningen i byskvallret pÃĨ puben Haren och KrÃĨkan.

Karen inser att hon mÃĨste hitta ett alibi ÃĨt en av de misstÃĪnkta fÃķr att sjÃĪlv slippa skylta med sina misstag. Samtidigt vÃĪxer en vÃĪnskap fram mellan henne och offrets dotter.

Karen Eiken Hornby har ÃĨtervÃĪnt till Doggerland fÃķr att glÃķmma sitt fÃķrflutna med hjÃĪlp av arbete, alkohol och mÃĪn hon inte tycker om. Nu tvingas hon navigera mellan egna och andras felsteg.

Doggerland ÃĪr en Ãķgrupp i NordsjÃķn mellan Storbritannien och Skandinavien. Landet ÃĪr en kvarvarande del av den landmassa som tidigare fÃķrenade de brittiska Ãķarna och den europeiska kontinenten. Idag bestÃĨr Doggerland av huvudÃķarna HeimÃķ, NoorÃķ och Frisel. Kulturen prÃĪglas av en blandning mellan det skandinaviska och det brittiska.


Ebook Free Online "Felsteg" PDF ePub Kindle