Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Kilpalento" by Clive Cussler, Justin Scott & Kimmo Paukku " Book PDF Kindle ePub Free

Kilpalento

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Kilpalento
  • Author : Clive Cussler, Justin Scott & Kimmo Paukku
  • Release Date : January 14, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1136 KB

Description

HerrasmiesetsivÃĪ lentÃĪjÃĪsankarittaren henkivartijana
Isaac Bell saa tehtÃĪvÃĪkseen suojella naispilottia, jolla on kannoillaan murhanhimoinen aviomies hÃĪikÃĪilemÃĪttÃķmine kÃĪtyreineen.
Vuonna 1910 ilmailun aikakausi on vasta aluillaan. Lehtimoguli Whiteway tarjoaa suuren palkinnon ensimmÃĪiselle pilotille, joka ylittÃĪÃĪ Amerikan mantereen alle 50 pÃĪivÃĪssÃĪ. Pelottomalla Josephine Frostilla on tÃĪydet mahdollisuudet voittaa kilpa, ellei hÃĪnen aviomiehensÃĪ pÃĪÃĪstÃĪ hÃĪntÃĪ pÃĪiviltÃĪ kesken matkan. Van Dornin etsivÃĪtoimisto pestataan suojelemaan lentÃĪjÃĪtÃĪrtÃĪ. TehtÃĪvÃĪ ei ole helppo, sillÃĪ Harry Frostin lonkerot ulottuvat lÃĪpi USA:n alamaailman...
Kilpalento on mestarijÃĪnnÃĪristi Cusslerin neljÃĪs Isaac Bell seikkailu.
Yhdysvaltalainen Clive Cussler (s. 1931) aloitti menestyksekkÃĪÃĪn kirjailijanuransa 1960-luvun puolivÃĪlissÃĪ. HÃĪnen jÃĪnnitysromaanejaan on kÃĪÃĪnnetty jo ainakin 40 kielelle ja julkaistu yli sadassa maassa. Cussler on tullut tunnetuksi myÃķs meriarkeologian saralla ja klassikkoautojen kerÃĪilijÃĪnÃĪ.
Newyorkilaisen kirjailijaperheen kasvatti Justin Scott on kirjoittanut yli 30 jÃĪnnitysromaania useilla eri nimimerkeillÃĪ, joista tÃĪrkein on Paul Garrison. Scott asuu Connecticutissa elokuvaohjaajavaimonsa Amber Edwardsin kanssa.


Free Books Download "Kilpalento" PDF ePub Kindle