Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Fekete horizont" by James Grippando * eBook PDF Kindle ePub Free

Fekete horizont

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Fekete horizont
  • Author : James Grippando
  • Release Date : January 23, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2569 KB

Description

Jack Swyteck ÃĐpp a nÃĄszÚtjÃĄt tÃķlti a mesÃĐs Key Westen a felesÃĐgÃĐvel, Andie-vel, amikor az amerikai ÃĐs kubai partok kÃķzÃķtt mÅąkÃķdő olajfÚrÃģ torony felrobban.
Mi lehetett a katasztrÃģfa oka? Egy trÃģpusi vihar vagy emberi kÃĐz mÅąve volt a robbanÃĄs? Megindulnak a talÃĄlgatÃĄsok, de Úgy tÅąnik, egyre tÃķbben tussolnÃĄk el inkÃĄbb az Þgyet. És mintha mÃĄr nemcsak az ÃģceÃĄnra, a part mentÃĐn ÃĐlőkre jelentene fenyegetÃĐst a tragÃĐdia, hanem azokra is, akik az okait firtatjÃĄk. A fiatal pÃĄrt elszÃģlítja a munkÃĄja, Jack egy kubai Ãķzvegy nevÃĐben ad be kÃĄrtÃĐrítÃĐsi keresetet a katasztrÃģfÃĄba odaveszett fÃĐrje halÃĄla miatt, Andie pedig egy nemzetkÃķzi nyomozÃĄsba csÃķppen az FBI beÃĐpített ÞgynÃķkekÃĐnt.
Az olaj pedig egyre csak kÃķzeledik az amerikai partokhoz, megÃĄllíthatatlanul, ÃĐs mintha vele egyÞtt egy ismeretlen, fenyegető erőnek sem jelentene akadÃĄlyt a hatÃĄr. Jacket elraboljÃĄk, az Þgyfele fÞrdőszobatÞkrÃĐre vÃĐrrel azt a feliratot festik: Felejtsd el!

James Grippando folytatja Jack Swyteck tÃķrtÃĐnetÃĐt, amely egyszerre ígÃĐr bepillantÃĄst a politika, a tÃĄrgyalÃģtermek ÃĐs az FBI vilÃĄgÃĄnak színfala mÃķgÃĐ, valamint izgalmas, fordulatos nyomozÃĄst Miami partjain, KubÃĄban ÃĐs a BahamÃĄkon.


Download Ebook "Fekete horizont" PDF ePub Kindle