Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Felejts már el!" by Jeff Abbott # Book PDF Kindle ePub Free

Felejts már el!

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Felejts már el!
  • Author : Jeff Abbott
  • Release Date : January 19, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2640 KB

Description

White Mosley békebíró harminc éve nem látta az édesanyját, aki egy napon fogta magát, és férjét, hat gyerekét faképnél hagyva egyszerűn lelépett, s azóta sem adott életjelet magáról. Most, hogy az apja halálos beteg, s már csak hónapjai-hetei vannak hátra, White megbíz egy magánnyomozót, hogy kutassa fel az anyját. Választ akar arra a kérdésre, miért hagyta el őket, s közben abban reménykedik, hogy a múlt sebeit talán még be lehet gyógyítani.

A nyomok a houstoni alvilág legsötétebb bugyraiba, a hatalmuk megőrzésért minden gaztettre hajlandó maffia családok otthonaiba, a kínzástól, gyilkosságoktól sem visszariadó drogkereskedők búvóhelyeire, kaszinókba, sztriptízbárokba, pénzmosodákba vezetnek. White hazugságok és machinációk hálójában vergődve, bérgyilkosok elől menekülve, a törvényt is megszegve próbálja kimenekíteni ebből a pokoli világból az anyját. Azt a személyt, akiben mindenáron bízni szeretne, pedig valójában alig ismeri. Lehet, hogy neki kell majd megfizetnie mások bűneiért? S mire a könyörtelen macska-egér játék véget ér, már nem ugyanaz az ember, aki volt? Nem túl nagy ár ez?


JEFF ABBOTT számos díjat nyert regényeivel. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. jelenleg Austinban él feleségével és két fiával. A Felejts már el! a népszerű White Mosley-sorozat harmadik darabja.


Ebook Download "Felejts már el!" PDF ePub Kindle