Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Mu Düştü : İzmir'de meteor mu düştü? Meteor (göktaşı) nereye düştü ... : Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının.

Izmire Meteor Mu Düştü : İzmir'de meteor mu düştü? Meteor (göktaşı) nereye düştü ... : Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının.. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı.

Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu.

Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ...
Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ... from itkv.tmgrup.com.tr
Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Meteor düşmesi sonucu ne olur? 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı.

'tam bir görsel şölen olacak'. O da düştü tam oldu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Son dakika egeye meteor mu düştü? Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda.

Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. O da düştü tam oldu.

Meteor mu düştü? Uzman isimden göktaşı açıklaması: Daha ...
Meteor mu düştü? Uzman isimden göktaşı açıklaması: Daha ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Meteor düşmesi sonucu ne olur? Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. Son dakika egeye meteor mu düştü? Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

'tam bir görsel şölen olacak'.

Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Son dakika egeye meteor mu düştü? Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. 'tam bir görsel şölen olacak'. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ...
Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ... from itkv.tmgrup.com.tr
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. O da düştü tam oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda.